6. tradicionalni konjički turnir na ranču “BRKO”

U NEDJELJU ĆE SE ODRŽATI 6. TRADICIONALNI KONJIČKI TURNIR

U organizaciji obitelji Ivice Rončevića i uz pokroviteljstvo Općine Zdenci kao i brojnih sponzora, u nedjelju 19.kolovoza 2012.godine u Zdencima će se održati tradicionalni konjički turnir na ranču BRKO sa početkom u 15,00 sati.

Prilika je to za ljubitelje ovih plemenitih životinja da uživaju u nadmetanju konjanika u vestern jahanju, da se nagledaju prekrasnih zaprega, da se ugodno druže i provedu popodnevne sate uz glazbu i okrepu na RANČU BRKO u Zdencima. Po pristiglim prijavama takmičara ovogodišnji turnir nadmašiće sve dosada održane. Svoj dolazak najavili su brojni sudionici iz cijele Slavonije. Organizator je pripremio za sve posjetitelje i takmičare besplatan kaubojski grah, dobru glazbu, tako da uz bodrenje svojih izabranika neće nedostajati ni ostalih sadržaja. Kao i do sada osigurane su bogate nagrade za prvoplasirane takmičare, kao i za njljepšu zapregu.

Turnir će u 15,00 sati otvoriti načelnik Barukčić, zatim će kolona konjanika i zaprega proći kroz dio Zdenaca kako bi gosti mogli razgledati ovo prekrasno slavonsko selo. Nakon mimohoda Zdencima započet će takmičenje na RANČU BRKO, zatim proglašenje pobjednika i uručenje nagrada. Slijedi druženje uz glazbu, kaubojski grah, delicije koje pripremaju žene Hvatskog srca iz Zdenaca, piće i ostalo što su pripremili domaćini.

Konjički turnir na RANČU BRKO ovih godina okupljao je preko 1500 posjetitelja i sudionika a ove godine očekuje se rekordna posjeta.

Menu Title
Skip to content