LOKALNA AKCIJSKA GRUPA PAPUK Objavljuje

JAVNI POZIV

za prikupljanje projektnih ideja za provedbu

Lokalne razvojne strategije za područje LAG-a PAPUK

Lokalna akcijska grupa Papuk, grad Orahovica te općine: Čačinci, Zdenci i Crnac izrađuju zajedničku Lokalnu razvojnu strategiju (LRS) za područje LAG-a PAPUK.

Predmet javnog poziva je prikupljanje projektnih ideja za provedbu Lokalne razvojne strategije (LRS) LAG-a.

Pozivaju se građani, predstavnici poduzeća, obrta, OPG-a, zadruga, udruga, javnih ustanova, općina, grada, mjesnih odbora i cijela šira zainteresirana javnost s područja LAG-a PAPUK.

 

Jedinstvena je prilika svima da svoje razvojne ideje unesu u zajedničku razvojnu strategiju putem koje će se vaše poslovne i razvojne vizije financirati iz programa IPARD, LEADER i drugih fondova.

Na temelju projektnih ideja prikupljenih i procijenjenih putem ovog poziva, LAG će kreirati listu projekata za gore spomenute fondove te za implementaciju LRS.

Sve projektne ideje se predaju u priloženom Obrascu za projektne ideje, pri čemu je nužno poštovati ograničenja u broju riječi.

Popunjeni obrazac pošaljite na mail lag.papuk@gmail.com

Adresa za slanje obrasca poštom:

LAG PAPUK

F.Gavrančića 6

33515 Orahovica

Krajnji rok za prijavu projektnih ideja je 21. prosinac 2012.

Napomena:

Javni poziv je za podnositelje sa područja Lokalne akcijske grupe PAPUK(područje grada Orahovice, te općina: Čačinci, Zdenci i Crnac)

Ovaj poziv za predlaganje projektne ideje nije namijenjen financiranju projekata, već se provodi isključivo radi promjene apsorpcijskog kapaciteta i uključenja u Akcijski plan Lokalne razvojne strategije.

Vlasništvo nad projektnim idejama u potpunosti će se poštovati.

LAG PAPUK – OBRAZAC ZA PRIJAVU PROJEKTNIH IDEJA

Menu Title
Skip to content