ZIMSKA SLUŽBA USPJEŠNO OBAVILA POSAO I SPREMNO DOČEKALA PRVI SNJEŽNI VAL

Subota je bila dan koji će stanovnici gotovo cijele Hrvatske pamtiti po iznimno jakom snijegu, koji je satima intenzivno padao, zadajući glavobolje onima koji su zaduženi za čišćenje prometnica. Tako je bilo i u Zdencima. Snijeg je intenzivno padao, mehanizacija radila, a učinci, zbog jakog vjetra i zapuha, gotovo se nisu vidjeli. Radila je mehanizacija neprekidno i uspjela održati prometnice koliko – toliko prohodnim. Načelnik je naložio da se radi u nedjelju kada je snijeg prestao padati, te je tijekom dana odrađen odličan posao.

Očišćene prometnice, parkirališta, svi prilazi, tako da je u ponedjeljak sve bilo u granicama normalnog za ovo godišnje doba. Pravodobnim uklanjanjem snijega sa prometnica i proširenjem istih stvoreni su dobri preduvjeti za uspješnu bitku s najavljenim novim snježnim oborinama.

PP ORAHOVICA koji sa svojom mehanizacijom čisti ulice i naselja zdenačke općine uspješno je odradio ovaj prvi nalet snijega što je omogućilo danas gotovo normalan radni dan i pristup u sve dijelove Općine.

Parkirališta su čista, prometnice prohodne u mjeri u kojoj u ovo vrijeme mogu biti. Ima ugaženog snijega, djelomično leda, ali se uz nužan oprez može prometovati.

Menu Title
Skip to content