PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Ovim priopćenjem želimo obavijestiti javnost da su svih devet vijećnika HSS-a u Općinskom vijeću općine Zdenci i načelnik općine Mato Barukčić istupili iz HSS-a i potpisali pristupnice za HDSSB.

HSS je stranka koje se odnarodila, stranka koja služi za zadovoljenje interesa pojedinaca, stranka koja je zaboravila slavonskog seljaka i ovaj kraj. Zdenački HSS-ovci, iako najuspješniji u Županiji i RH odbačeni su od strane aktualnog županijskog vodstva koje jedino brine da očuva svoje fotelje.

Članovi zdenačkog HSS-a ne žele više biti dio takve stranke. Tako će u četvrtak (24. siječnja u 19,00 sati u Domu kulture) na velikom slavlju i koncertu ZVONA njih preko 150 potpisati pristupnicu u HDSSB. Skupu će nazočiti brojni stranački dužnosnici na čelu s predsjednikom stranke dr. Vladimirom Šišljagićem i predsjednikom ŽO HDSSB-a g. Igorom Češekom.

Članovi i vodstvo zdenačkog HSS-a uvijek su bili zajedno, tako će to biti i sada. Odluku o prelasku neće promijeniti pozivi županijskog vodstva koje se sada sjetilo da postoji zdenački HSS.

Načelnik i vijećnici HDSSB-a općine Zdenci

Menu Title
Skip to content