ODOBREN JOŠ JEDAN PROJEKT OPĆINE ZDENCI – KATASTARSKE IZMJERE NA POVRŠINI OD 825 ha

kat. izmjere općina zdIzmjere poljoprivrednog zemljišta na području Općine dio su zajedničkog projekta Općine Zdenci, Državne geodetske uprave i Županije. Cilj projekta je sređivanje stanja na terenu i u konačnici rješavanja imovinsko-pravnih odnosa. Ove izmjere nastavljaju se na ranije provedene, te se korak po korak rješava ovaj izuzetno veliki problem. Izmjere su dosta skup postupak, ali i jedini način da se konačno  urede vlasnički odnosi.

Vrijednost ovih radova na temelju Javno provedenog natječaja koji je provela Državna geodetska uprava je 166.650,00 kn bez uračunatog PDV-a. Radovi će biti izvedeni 60% u 2013.godini i 40% u 2014.godini. Stručni nadzor, obavljat će tim Državne geodetske uprave.

Projekt zajednički financiraju Općina Zdenci sa 34%, Državna geodetska uprava i Županija Virovitičko – podravska  sa po  33%.

Ugovor sa izvođačem radova CADACOM d.o.o. iz Zagreba potpisan je od strane Državne geodetske uprave a ovih dana zajednički će ga potpisati župan Tolušić i načelnik Barukčić.

 

 

Menu Title
Skip to content