Elementarna nepogoda na području Općine Zdenci

Zbog velikih količina oborina koje su pogodile i područje Općine Zdenci župan Virovitičko-podravske županije, g. Tomislav Tolušić, donio je Odluku o proglašenju elementarne nepogode za cijelo područje Virovitičko-podravske županije osim grada Virovitice i Orahovice.

Do poplava je došlo uslijed velikih količina oborina koje su padale tijekom vikenda prošlog tjedna, a kao posljedica toga izlile su se vode iz kanala i rijeka i pritom poplavile oranice, građevinske objekte, ceste i dvorišta.

U subotu je najkritičnije bilo u naseljima Kutovi, Donje Predrijevo i Slavonske Bare.

Načelnik Općine Zdenci, vatrogasci, komunalni redar kao i djelatnici Karašice – Vučice, bili su na terenu za vrijeme poplava i nadzirali stanje. Na kritičnim mjestima postavljeni su zečji nasipi.

Ovim putem se obavještavaju poljoprivredna domaćinstva, koja imaju poljoprivredne površine na području Općine Zdenci te imaju štetu na poljoprivrednim kulturama, da prijave štetu u prostorijama Općine Zdenci od 12. svibnja do 27.svibnja 2014. g. svakim radnim danom od 08,00 – 14,00 sati.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Menu Title
Skip to content