NAČELNIK OPĆINE TOMISLAV DURMIĆ NA RADNOM SASTANKU U MJESTU KUTOVI

Na jučer održanom sastanku Mjesnog odbora mjesta Kutovi ,koji je iniciran od strane načelnika, Tomislava Durmića , razgovaralo  se o tekućoj problematici i potrebama mještana . Radnom sastanku je pored načelnika i članova Mjesnog odbora mjesta Kutovi, bio prisutan i pročelnik JUO općine Željko Vremić  i nekoliko mještana .

Načelnik općine Tomislav Durmić upoznao je prisutne o aktivnostima koje se provode oko stvaranja uvjeta za izgradnju mrtvačnice kao i o drugim aktivnostima kako bi se zadovoljile potrebe mještana mjesta Kutovi. Nažalost, naglasio je načelnik, te predradnje oko rješavanja vlasničkih odnosa nisu problem samo mjesta Kutovi nego svih mjesta na području općine , a postupak rješavanja ove problematike je  vrlo složen i predugo traje. Ovaj mukotrpan rad nije trenutno vidljiv ali iskreno se nadam i vjerujem da ćemo ga privest uskoro kraju i tako stvoriti preduvjete kako bi mogli  započeti izgradnju mrtvačnice koja je prijeka potreba ne samo mjesta Kutovi, nego i ostalih mjesta, budući da niti jedno mjesto, osim Zdenaca nema izgrađenu mrtvačnicu.

Problem vodotoka rijeke koja prolazi središtem mjesta Kutovi je poznat, korito rijeke je obraslo grmljem pa će se prići čišćenju rijeke nizvodno od mosta,kao bi se stvorila protočnost i pokušalo ublažiti eventualne nadolazeće poraste vodostaja rijeke, budući da se ove godine u svibnju rijeka izlila i poplavila ne samo područje uz rijeku nego i šire.

Namjera je , a što će se uskoro i realizirati, samo dok se malo stvore uvjeti i prestanu ove  tako česte kiše, urediti dio poljskih putova  i poraditi i na drugim aktivnostima i projektima koji su potreba mještana mjesta Kutovi zaključeno je na ovom sastanku.

Menu Title
Skip to content