TRADICIONALNI RIBIČKI KUP POVODOM DANA OPĆINE ODRŽAN U NEDJELJU 28.09.2014.

U sklopu obilježavanja manifestacije „ Dani općine Zdenci 2014.“  održan je na športsko- ribolovnim terenima na ribnjaku Tradicionalni 11.po redu Ribički kup Općine Zdenci  čiji je domaćin i organizator bio ŠRK „Linjak „ Zdenci.  U  športskom ribolovu – disciplini lov ribe udicom na plovak sudjelovalo je 15 ekipa. Takmičenje u lovu ribe udicom na plovak odvijalo se  ekipno, sektorski plasmani i pojedinačno. Za postignute rezultate i osvojena mjesta proglašeni su pobjednici i dodijeljene nagrade.

U ekipnom takmičenju prvo mjesto osvojio je LINJAK Zdenci sa 8 negativnih bodova, drugo mjesto UDICA Donji Miholjac sa 9 negativnih bodova , a treće mjesto  ESSEKER Osijek sa 17 negativnih bodova.

Rezultati  u sektorskom plasmanu su slijedeći:  U SEKTORU A prvo mjesto osvojio je Dalibor Jelenčić iz LINJAKA Zdenci sa 8.105 grama ulovljene ribe, drugo mjesto Mato Odobašić  SOM Slavonski Brod sa 6.695 grama, a treće mjesto Saša Kričko ESEKER  Osijek sa 6.505. grama ulovljene ribe.

U SEKTORU B prvo mjesto pripalo je Tihomiru Hološu  LINJAK Zdenci sa 8.820 grama ulovljene ribe, Ljerko Majdanić  UDICA Donji Miholjac osvojio je drugo mjesto sa 6.455 grama, dok je treće mjesto pripalo Nenadu Lašak ORLJAVA Pleternica sa 5.380 grama. U SEKTORU C prvi je Goran Hazurović ŠARAN Našice sa 9.605 grama, drugi Damir Ratković TVIN Virovitica sa 7.915 grama , a treći Miroslav Molnar  UDICA Donji Miholjac sa 7.825 grama ulovljene ribe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Menu Title
Skip to content