TS „ KOČIJE „ i TS „ FIJAKER“ U ZDENCIMA

Manifestacija pod nazivom „DANI OPĆINE ZDENCI 2014“ upriličena povodom Dana općine i blagdana Svetog Mihaela bila je sadržajno obogaćena i  popraćena brojnim događanjima a zasigurno će ostati zapamćena po zabavnom dijelu Programa, ispunjenim pjesmom i plesom  članova kulturno umjetničkih društava i nastupom poznatih i priznatih tamburaških sastava.  U ovom dijelu programa koji  je započeo u ranim večernjim satima u subotu, a završio u kasnim noćnim satima u nedjelju sudjelovao je velik broj sudionika, članova kulturno umjetničkih društava, kako domaćina, tako i gostiju iz susjednih općina. U subotu, 27.rujna pod šatorom, u samom središtu mjesta Zdenci, u sjedištu Općine Zdenci, priređen je kulturno umjetnički program u kojem su pored domaćina, KUD-a Zdenac iz Zdenaca,sudjelovali KUD Đurđenovac iz Đurđenovca, KUD Vesela Šokadija iz Lapovaca i KUD Podgoračani iz Podgorača.

PO završetku nastupa kulturno umjetničkih društava brojne posjetitelje pod šatorom  svirkom i pjesmom zabavljao je Tamburaški sastav „Kočije“ . U vedrom i veselom raspoloženju druženje je nastavljeno do duboko u noć.

Nastupom, nadaleko poznatog , tamburaškog sastava Fijaker druženje uz pjesmu i ples u ugodnom i opuštenom raspoloženju nastavljeno je do  duboku u noć. Šator je bio premalen da primi sve goste koji su željeli uživati u glazbi TS Fijaker, s njima zapjevati i zaplesati. Više od tisuću ljudi , posjetitelja ovog koncerta uistinu je uživalo i izrazilo zahvalnost organizatoru- Odboru za organizaciju proslave Dana općine Zdenci, na ovako lijepom programu i organizaciji.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Menu Title
Skip to content