ODRŽAN 2. TRADICIONALNI NOGOMETNI TURNIR MLADEŽI “SLOGA ZA MLADE”

Povodom obilježavanja Međunarodnog praznika rada 1. svibnja, NK “Sloga” Zdenci uz pokroviteljstvo Općine Zdenci organizirala je 2. tradicionalni turnir mlađih kategorija “SLOGA ZA MLADE” na nogometnom igralištu u Zdencima. Na turniru su osim domaćina NK “Sloge”, sudjelovali i NK “Papuk” iz Orahovice, NK “Munja” iz Velikog Rastovca, NK “Mladost” iz Čačinaca i NK “FEŠK” iz Feričanaca.

Turnir je osvojila selekcija U-12 Mladosti iz Čačinaca, koja je u finalu pobijedila FEŠK rezultatom 1:0. U utakmici za treće mjesto boljim se pokazao domaćin Sloga, koja je pobijedila Munju s rezultatom 5:0. Najboljim igračem turnira proglašen je Kristijan Ognjenović, igrač Mladosti. Najboljim golmanom proglašen je Mateo Knežević, igrač FEŠK-a, dok je najbolji strijelac Matej Rister, igrač Sloge koji je postigao 4 pogotka na turniru. Trofeje najboljima uručio je načelnik Općine Zdenci Tomislav Durmić.

Na turniru su se okupile udruge iz Općine Zdenci i to: udruga branitelja UHBDDR iz Duge Međe, udruga “Rukotvorine”, lovačka udruga “Šljuka”, te Matica slovačka iz Zokovog Gaja, te brojni drugi gosti koji su svojom prisutnošću podržali organizaciju turnira i prigodno proslavu praznika rada. Za sve posjetitelje, igrače i ostale goste pripremljene su porcije besplatnog graha.

Na iznimno posjećenom i hvalevrijednom turniru okupilo se više od 80 najmađih članova nogometnih klubova, te više od 200 posjetitelja. Nakon završetka turnira nastavljeno je druženje sudionika turnira uz ručak do kasnih poslijepodnevnih sati.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Menu Title
Skip to content