Potpisan Ugovor o izgradnji ambulante u Zdencima

U petak, 4. rujna, u maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije u Virovitici, župan Tomislav Tolušić, načelnik općine Zdenci Tomislav Durmić i ravnatelj Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije Igor Fazekaš prisustvovali su potpisivanju Ugovora o izgradnji ambulante u Zdencima.

Vrijednost radova je 1,6 milijuna kuna, a sufinanciraju ih Virovitičko-podravska županija, Općina Zdenci i Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije.

– Riječ je o nastavku ulaganja u zdravstvo na području Virovitičko-podravske županije. S ovakvim projektima mičemo fokus s urbanih sredina i rješavamo probleme koje imamo u manjim općinama i mjestima – naglasio je župan Tomislav Tolušić.

Ravnatelj Igor Fazekaš naglasio je kako će nova ambulanta zasigurno doprinijeti kvaliteti života stanovnika općine Zdenci.

– Postojeća ambulanta u općini Zdenci ne može zadovoljiti potrebe stanovnika općine. Potrebna je njena detaljna sanacija, a nakon analize i na prijedlog župana, utvrđeno je da je izgradnja nove ambulante povoljnije i kvalitetnije rješenje – rekao je Igor Fazekaš.

Svoje zadovoljstvo zbog izgradnje nove ambulante nije krio niti načelnik općine Tomislav Durmić.

– Ovo je prva ambulanta koja će se graditi nakon Domovinskog rata i drago mi je da je to upravo na području općine Zdenci – dodao je Durmić.

Izvođač radova je tvrtka IDM gradnja iz Našica. Početak radova najavljen je za kraj mjeseca rujna, a rok izgradnje je 12 mjeseci.

Menu Title
Skip to content