ODRŽANA 3. SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE ZDENCI 03. srpnja 2017. godine

Jučer je s početkom u 19,00 sati održana 3. sjednica Općinskog vijeća Općine Zdenci na kojoj su prihvaćena imenovanja Odbora za predstavke i pritužbe, komunalne djelatnosti i manifestacije kao i Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja Općine.

Nadalje usvojena su: Izvješće o realizaciji Proračuna za 2016. godinu i ostvarenje Proračuna Općine Zdenci za period 01. siječnja do 31. ožujka 2017. godine te Izmjene i dopune Proračuna Općine Zdenci za 2017. godinu.

Donijete su i Odluke o plaći i naknadama, te ostalim pravima Općinskog načelnika i zamjenika Općinskog načelnika i naknadama za rad predsjednika i članova Općinskog vijeća Općine Zdenci te njegovih radnih tijela.

Javni poziv za dodjelu javnih priznanja upućen je svim udrugama građana, športskim društvima, poduzetnicima i svim stanovnicima Općine za dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja povodom Dana općine. Rok za dostavu je 16. kolovoz 2017. godine.

Novost je i Odluka o nabavi udžbenika za učenike osnovne škole s područja Općine Zdenci za djecu od prvog do četvrtog razreda, obzirom da su do sada tom mjerom bili obuhvaćeni samo učenici prvog razreda.

Usvojene su Izmjene i dopune Odluke o korištenju Domova na području Općine Zdenci kao i imenovanje predstavnika Općine Zdenci u Skupštini poduzeća Papuk d.o.o. i Voda d.o.o..

Menu Title
Skip to content