KONTROLA PLODNOSTI TLA NA POLJOPRIVREDNIM GOSPODARSTVIMA

Općina Zdenci i Virovitičko-podravska županija sporazumno, i ove godine sudjeluju u provedbi Projekta „KONTROLA PLODNOSTI TLA NA POLJOPRIVREDNIM GOSPODARSTVIMA“ na području Virovitičko-podravske županije u 2019. godini.

Sredstva za provođenje analize osigurati će se cjelokupnom iznosu u Proračunu Virovitičko-podravske županije i Općine Zdenci. Pozivamo sve fizičke i pravne osobe s područja općine Zdenci koje žele napraviti analizu tla, a upisane su u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava (OPG, obrtnici, zadruge i trgovačka društva) da dostave prijavu u Općinu do 26. lipnja 2019. godine. Općina Zdenci sufinancira 80 uzoraka.

Prijava mora sadržavati: podatke o podnositelju, MIPBG, OIB, kontakt telefon, broj kč . i naziv katastarske općine. Prijavni obrazac možete preuzeti na našim stranicama, za svaku katastarsku česticu ide posebno po jedna prijava. Za sve ostale informacije vezane uz ovaj Projekt stojimo na raspolaganju i možete nas kontaktirati osobno, ili na broj:033-646-000 ili na email adresu: opcina-zdenci@vt.t-com.hr

Menu Title
Skip to content