U zgradi gdje je nekada bila ambulanta Doma zdravlja u Zdencima u skoroj budućnosti će biti općinska uprava, vijećnica…

– Napokon će sve biti pod jednim krovom. I vijećnica i jedinstveni upravni odjel s pročelnikom i ured načelnika i arhiva – zadovoljno je konstatirao načelnik Općine Zdenci Tomislav Durmić u obilasku budućih prostorija Općine Zdenci koje će se nalaziti u zgradi gdje je nekada bila ambulanta Doma zdravlja.

Naime, kako je sredstvima Županije, Doma zdravlja VPŽ i Općine Zdenci, prije tri godine izgrađena nova ambulanta, stvorio se „višak prostora“, koji će uskoro dobiti potpuno novu ulogu. Uz načelnika Durmića, bio je i virovitičko-podravski župan Igor Andrović, uz svog zamjenika Darka Žužaka, kao i zamjenik načelnika Jurica Kiris i predsjednica Općinskog vijeća Zdenci Marija Dedaj. Investicija je to vrijedna oko 750.000,00 kuna, a financirala je iz Proračuna Općine Zdenci.

Sredstvima je obnovljena fasada, vanjska ovojnica, krovište, unutrašnjost… Dio je već i namješten, a uskoro se očekuje potpuno preseljenje čime će općinska uprava biti još funkcionalnija i dostupnija. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Menu Title
Skip to content