DAN OPĆINE ZDENCI Održani 15. sportski susreti umirovljenika: Đurđenovac slavio u belotu, a Zdenci u pikadu

Udruga umirovljenika Zdenci organizirala je tradicionalne, 15. sportske susrete umirovljenika u sklopu proslave Dana općine i blagdana svetog Mihaela. Sedamdesetak umirovljenika iz tri udruge, Belišća, Đurđenovca i domaćina Zdenaca, natjecali su se u dvije sportske discipline, elektronskom pikadu i belotu. Susrete je otvorio načelnik općine Tomislav Durmić.

– Drago mi je da ste se ponovno okupili i u ova teška vremena te posjetili našu općinu. Hvala našoj Udruzi umirovljenika koja je iznimno vrijedna i aktivna i koja se svake godine uključi u obilježavanje Dana općine. Svima vam želim puno zdravlja i sreće te da se što više i češće ovako družimo i zabavljamo – rekao je načelnik Durmić.

Nakon ukupnog zbroja bodova, u belotu je slavila ekipa Udruge iz Đurđenovac, drugi su bili domaćini iz Zdenaca, a treće Belišće, dok je u elektronskom pikadu najpreciznija bila ekipa Udruge umirovljenika Zdenci, drugo mjesto pripalo je Đurđenovcu, a treće Belišću.

Susreti umirovljenika u Zdencima 2 Custom

– Prije svega od srca hvala svim našim kolegama umirovljenicima koji su došli biti dio ovih naših tradicionalnih susreta, a naravno veliko hvala i Općini i načelniku na podršci. Ovo je način da se mi umirovljenici nađemo, porazgovaramo i zabavimo te barem na par sati zaboravimo na sve probleme i da se opustimo. Prošle godine zbog pandemije koronavirusa nismo uspjeli organizirati ove susrete, ali evo, na sreću, ove godine uz pridržavanje svih epidemioloških mjera ipak je sve organizirano. Na kraju smo se svi počastili uz ručak te se zabavili uz glazbu i ples, a to nam je u ovo nesretno vrijeme najviše i trebalo. Daj Bože da nas sve skupa zdravlje posluži pa da se i dogodine svi zajedno ponovno nađemo na istom mjestu – rekla je predsjednica Udruge umirovljenika Zdenci Vidica Kovačević.

(www.icv.hr, vg)

Menu Title
Skip to content