Osnovna škola Ivan Goran Kovačić Zdenci provodi eTwinning projekt ”Rastimo zdravo”

Osnovna škola Ivan Goran Kovačić Zdenci svake godine provodi razne projekte, a ove je naglasak stavljen na zdravu prehranu i tjelesnu aktivnost. 4. razredi su važnost dali zdravoj prehrani, fizičkim aktivnostima, mentalnom zdravlju te znatno većem boravku na otvorenom i biti odgovorniji prema sebi i svome zdravlju.

– Time pokrećemo i druge oko sebe. Učiteljica Maja Biro iz naše škole pridružila se projektu ”Rastimo zdravo” na eTwinning platformi. Autorice projekta su učiteljice Ljiljana Kubaša iz Osnovne škole kralja Tomislava Našice i Brankica Habuzin iz Osnovne škole Dubrava iz Dubrave. Učiteljici Maji je, kao partneru ovog projekta, dana sloboda kreiranja svojih dodatnih aktivnosti prema izboru i želji (izrada slikovnice, pisanje čestitke, ilustracije, izrada videa, plakata, leksikona, brošura, postera). Aktivnosti ovog eTwinning projekta mogle su se provoditi u obliku tematskog dana, tematskog tjedna (ili mjeseca) ili integriranog dana– kaže ravnateljica zdenačke osnovne škole Ivana Pavelić te dodaje kako je uz ovaj hvale vrijedan projekt škola sudjelovala i u projektima Dani jabuka, dani zdrave hrane, autorice Sandre Vuk te projektu ”U svijetu likovnih umjetnika 4.”.

-Autorice spomenutog projekta su Sandru Vuk, i Nevenka Dimač. Izložba radova učenika bit će postavljena u holu Škole, a moći će se pogledati i u virtualnom izdanju. Projekte ćemo prijaviti i za oznaku kvalitete čime ćemo se približiti tituli eTwinning škole– zaključila je Pavelić.

(www.icv.hr, vg)

Menu Title
Skip to content