Održana sjednica Općinskog vijeća Općine Zdenci, usvojen Proračun Općine Zdenci za 2023. godinu

Dana 28. studenog 2022. godine u prostorijama Muzejsko – galerijskog prostora održana je sjednica Općinskog vijeća Općine Zdenci na kojemu su usvojene 2. Izmjene i dopune Proračuna Općine Zdenci za 2022.g. s pripadajućim programima te Proračun Općine Zdenci za 2023. godinu s projekcijama za 2024. i 2025.g. te ostale Odluke : Odluku o usvajanju Izvješća o radu načelnika Općine Zdenci za period 01- siječnja – 30. lipnja 2022. godine, Odluka o porezima Općine Zdenci, Odluka o prihvaćanju pristupanja Virovitičko – podravske županije kao novog člana trgovačkog društva ELKOMNET d.o.o. za upravljanje sustavom elektroničke komunikacijske mreže, Odluku o poništenju Odluke o prodaji građevinskog zemljišta u Poduzetničkoj zoni Duga Međa, Odluku o obavljanju inventurnih popisa i imovine Općine i imenovanje Komisije za popis.
Općinsko vijeće usvojilo je Izvješće o radu DVD Zdenci za 2021. godinu, Odluku o usvajanju godišnjeg Plana upravljanja i raspolaganja imovinom.

Kao i dosadašnjih godina Općinsko vijeće Općine Zdenci usvojilo je i Odluke o isplatama Božićnice umirovljenicima, korisnicima zajamčene minimalne naknade i korisnicima osobne invalidnine te Odluku o dodjeli Božićnih poklona djeci od rođenja do zaključno 4. razreda osnovne škole.

Menu Title
Skip to content